پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در حرکتی ابتکاری و قابل تقدیر با حضور در دانشگاه علوم پزشکی استان به همراه جمعی از مدیران کل نکات مهمی را یادآور شد و از طرف دیگر نشان داد برگ های برنده زیادی برای توسعه کهگیلویه و بویراحمد در نظر دارد که به زودی نمایان می کند.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد در حرکتی ابتکاری و قابل تقدیر با حضور در دانشگاه علوم پزشکی استان به همراه جمعی از مدیران کل نکات مهمی را یادآور شد و از طرف دیگر نشان داد برگ های برنده زیادی برای توسعه کهگیلویه و بویراحمد در نظر دارد که به زودی نمایان می کند.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ ساعت 14 روز چهارشنبه استاندار کهگیلویه و بویراحمد با حضور در دانشگاه علوم پزشکی نشست بررسی چالش ها و مشکلات حوزه سلامت استان را آغاز نمود؛ نشستی که مدیران کل مرتبط با حوزه سلامت استان از جمله، تامین اجتماعی، انتقال خودن، اقتصاد و دارایی، شهرداری یاسوج راه و شهرسازی، خدمات درمانی، بیمه سلامت و کمیته امداد حضوری فعالی در آن داشتند.




افزایش هم افزایی دستگاه های اجرایی، هدف اصلی برگزاری نشست


هدف از این نشست ایجاد رابطه تعاملی بیشتر میان دستگاه های اجرایی حوزه سلامت استان بود، نشستی که در آن علی رغم اینکه مدیران بی پرده نظرات خود را بیان کردند، اما طرح این مسائل و مشکلات در حضور نماینده عالی دولت و همچنین نماینده بویراحمد و دنا کافی بود تا این ابتکار دکتر احمدی به بار نشسته و به مرور "گفت و گو" و "تفاهم بین بخشی"  بتواند جایگزین "اختلاف نظرها" شود.


نمونه بارز این اختلاف نظرها که انرژی زیادی را از استان گرفت و حواشی نه چندان دلچسبی را به بار آورده بود، موضوع اختلاف آبفای شهری و دانشگاه علوم پزشکی در زمینه مالکیت "چم گنجشکی" بود. این اختلاف نظر دامنه دار و البته طولانی را استاندار جدید در همان روزهای اول حضور خود در استان خاتمه داد.


همین نحوه برخوردهای منطقی دکتر احمدی با محیط دانشگاهی و حوزه سلامت کافی بود تا مدیران عالی ارشد سلامت استان بالاخص دکتر ایلامی که نشان داد تلاش دارد در آرامش مشکلات و چالش ها را حل کند، حمایت و همراهی بیشتری با این سیاست استاندار جدید نشان دهد.




افزایش تخت های بیمارستانی در استان کهگیلویه و بویراحمد


دکتر ایلامی در این نشست که میزبانی آن را در دفتر خود عهده دار شد؛ صراحتا از دستاوردهای دولت های یازدهم و دوازدهم در حوزه سلامت دفاع کرد و گفت: با تلاش های وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد تخت های بیمارستانی این استان، هم اکنون به  دو برابر افزایش یافته و رقم 700 تخت را نشان می دهد.


وی، با ارائه پاورپوینتی که مسائل، چالش ها و مشکلات درون و برون سازمانی دانشگاه علوم پزشکی را شامل می شد، به چند نکته مهم و حائز اهمیت نیز اشاره کرد، از جمله اینکه در حوزه پیشگیری از بیماری ها، 55 پروژه اجرا و قریب به اتفاق به بهره بردار ی رسیده اند.


زئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، بخش عمده سخنان خود را به مسائل پیرامون نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی استان اختصاص داد؛ دغدغه ای که این روزها مرتب و مکرر برای رفع آن و چاره اندیشی مسافر تهران می شود تا بلکه با تبدیل وضعیت بخشی از نیروی انسانی قراردادی دانشگاه به پیمانی، بار سنگین پرداخت حقوق از محل درامدهای اختصاصی را برداشته و فشار مالی موجود بر حوزه سلامت استان را  کمتر کند.


وی بعد از توضیح این مشکلات نکته مهمی دیگری را هم گفت و ابراز داشت: این دانشگاه از بدو تاسیس تا کنون پنج هزار و 300 ردیف شغلی داشته که، نزدیک به دو هزار و 300 شغل بلاتصدی داریم.


دکتر اورنگ ایلامی با "چالش بزرگ" خواندن این ارقام و اعداد برای دانشگاه، اذعان نمود: نزدیک به 70درصد از نیروهای به کار گرفته شده در این جایگاه ها از محل درآمد دانشگاه بوده که بصورت قرارداد معین، شرکتی و ضریب کا هستند که بی شک بار مالی به غایت بزرگی بر دوش دانشگاه گذاشته و نتیجه آن چالش هایی است که بخشی از آن هویدا شده است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به مثمر ثمر بودن مذاکرات و پیگیری ها طی چند ماه تصدی خود بر این دانشگاه، تصریح کرد: با تنویر افکار مجموعه وزارت خانه نسبت به معضلات ناشی از مباحث نیروی انسانی، توانستیم با لحاظ کردن بیمارستان های در احداث، موافقت جذب یک هزار و 300 نفر را اخذ کنیم.


وی، گریزی به دیدار هفته اخیر خود و مجمع نمایندگان استان با معاون درمان وزیر بهداشت زد و اظهار داشت: توفیقات زیادی حاصل شده که امروز برخی از مصوبات آن جلسه را دریافت کردم، اختصاص اعتبارات تایید شده حاکی از قدرت چانه زنی بالای استان دارد.




تجهیزات چهارگانه بیمارستان شهید جلیل در یاسوج


وی در ادامه با بیان اینکه خبرهای خوشی را هم اعلام کنیم؛ عنوان نمود: امروز(چهارشنبه) اولین محموله از تجهیزات چهارگانه بیمارستان شهید جلیل در یاسوج تحویل و در بیمارستان مستقر شد و این اولین دستاوردهای حضور معاون درمان وزارت بهداشت در استان و همچنین تشکیل جلسه در تهران است.


دکتر ایلامی،  بعد از بیان سایر چالش های درون دانشگاهی بخش دوم صحبت های خود را به موضوع "انتظارات و شرایط بین بخشی" اختصاص داد و انتظارات و ظرفیت های همکاری با تامین اجتماعی، شهرداری یاسوج، سازمان مسکن و شهرسازی و همچنین کمیته امداد امام خمینی(ره) را تشریح نمود.




چالش بزرگ بر سر راه ارائه خدمت مطلوب، حل مناقشات بین بخشی است


در ادامه این نشست، نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز با تشکر از دکتر ایلامی در خصوص اشراف کامل به نیاز های مردم استان در حوزه سلامت و پیگیری های مجدانه وی، گفت: ابتکار تشکیل این چنین نشستی چیزی بود که از دکتر احمدی و دکتر ایلامی انتظار می رفت و تشخیص این موضوع که چالش بزرگ بر سر راه ارائه خدمت مطلوب، حل مناقشات بین بخشی است، نشان از درک عمیق آنها و اشراف کامل به اولویت های توسعه ای استان دارد.


غلام محمد زارعی؛ اصرار استاندار بر حضور در این جلسه را نشان از عزم راسخ دکتر احمدی در حل مشکلات پیش رو دانسته و افزود: ماموریت نهایی تمامی دستگاه ها، رسیدن به نقطه مطلوب در خدمت رسانی به هم استانی هاست که تعامل بین بخشی پیش فرض تمامی موفقیت ها است.


زارعی به نقش حیاتی بیمارستان شهید جلیل یاسوج و همچنین کلینیک درمانی یاسوج اشاره و بیان داشت: افتتاح بیمارستان شهید جلیل نه تنها حجم بالایی از نیازهای مردم استان در حوزه درمان را مرتفع، بلکه اشتغال زایی، کاهش تردد به استان های همجوار، کاهش هزینه های درمانی مردم استان و امنیت اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.


 


مدیران با حداکثر توان و تعامل، از ظرفیت های موجود استفاده کنند


نماینده مردم بویر احمد و دنا در مجلس شورای اسلامی با ذکر دستاورد های حوزه سلامت در استان، نظیر افتتاح بخش آنکولوژی، مقدمات ساخت مرکز رادیوتراپی و دیگر دستاوردها طی مدت تصدی دکتر ایلامی، ابراز داشت: امروز خدمت رسانی به مردم موضوع اصلی است و با پیش رو بودن اتفاقات خجسته نظیر تکمیل و تجهیز بیمارستان شهید جلیل، کلینیک درمانی یاسوج، مرکز درمانی بیماری های خاص در استان و کلنگ زنی بخش رادیوتراپی در دهه مبارک فجر، از مدیران که نخبه های جامعه به شمار می روند انتظار دارم با حداکثر توان و تعامل، از ظرفیت های موجود کمال بهره را ببرند.


 


تاکید بر تقویت حوزه سلامت استان/ نظام در ترقی ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با احدی تعارف ندارد



دکتر علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد که به نظر می رسید از فضای جلسه تعاملی که ریاست آن را عهده دار بود، رضایت دارد، ماهیت این جلسه را وظیفه ملی مدیران خواند و اظهار داشت: خدمات علوم پزشکی در حوزه درمان و پیشگیری سیاست نظام جمهوری اسلامی ایران است و نظام در ترقی ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با احدی تعارف ندارد.


وی چالش های مطرح شده در نشست را، از اولویت های دولت تدبیر و امید دانسته و تاخیر ناپذیر بودن خدمات سلامت جامعه را یک اصل بر شمرد و گوشزد کرد: آنچه دکتر ایلامی مطرح کرد به رفع تاخیر در ارائه خدمت رسانی به اقشار مختلف جامعه خواهد انجامید و حساسیت در این حوزه یک عبادت است و خلاف آن خیانت نابخشودنی خواهد بود.


استاندار در ادامه اظهار داشت: تعصب، غیرت و تخصص مدیران عناصری هستند که خود را در قالب حمایت از بهره وری از سرمایه ها، ظرفیت ها و فرصت های موجود نشان می دهند.


دکتر احمدی با مخاطب قرار دادن مدیران کل حاضر در جلسه و اشاره به یادداشت برداری تمامی وعده های اعلام شده مدیران در این جلسه توسط مدیرکل جوان حوزه استاندار، تصریح کرد: استان مال شماست و شخصا پیگیر تمامی مسائل مطرح شده در این جلسه خواهم بود.


استاندار در پایان با تشکر از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، با مخاطب قرار دادن مدیران استانی گفت: توقع دارم مسائل مطرح شده در این نشست با تعامل حل شده و دیگر شاهد مطرح شدن هیچ یک از موارد فوق در جلسات آتی نباشیم.



انتهای پیام/